Für ihre Gesundheit. Für unsere Stadt.

Für ihre Gesundheit. Für unsere Stadt.

Für ihre Gesundheit. Für unsere Stadt.

Kirurgjia e Zemrës në Gjermani: Mirësevini në Departamentin e Kirurgjisë Kardiake në Klinikum Dortmund

Te dashur Pacient,
te dashur Kolege!


Dua te ju pershendes  si  drejtor  i  ri ne departamentin e Kardiokirurgjise  ne  Kliniken e  Dortmundit!


Ne faqen e meposhteme  te  internetit  dua  te  ju  paraqitem  dhe te ju njoftoje me ekipin tim te kardiokirurgjise..
Ne te njejten  kohe  dua  te  ju  paraqes  me ne detaje  gjitheanshmerine  dhe  mundesite  e  terapise qe  ne  ju  ofrojme  ju,  si  paciente  me  semundje  te  zemres.
Ekipi yne mjekesore  perbehet  nga  specialiste  te  njohur  edhe  jashte  vendit  te  cilet  ne  cdo  kohe dhe  me  kompetence  mbulojne  te  gjthe  spektrin  dhe  terapine  klasike , si dhe  terapite  inovative sa  ju  perket  semundjeve  te  zemres.


Jemi  te lumtur qe ne mesin tone kemi edhe OA. Dr. Besnik Kojcici, specialist ne Kardiokirurgji   me nje  experience te gjate ne kete lemi,  te fituar ne qendra  te njohura te Kardiokirurgjise ne Gjermani, dhe jashte  vendit, si psh. ne Shqiperi  dhe  Kosove. Pra , ju do te keni  mundesine  te  komunikoni  ne gjuhen shqipe per gjitheqka  ju keni  nevoje.


Nje veqori e jona  eshte  trajtimi  kirurgjik i shume  semundjeve  permes  medodave  Minimal-Invazive, si psh. Bypass-Operacion, Riparimi  apo  zevendesimi  I  Valvulave  me ane  te Metodave Minimal-Invazive, si dhe  trajtimin e pacienteve qe kane  nevoje  per  nje  „Zemer Artificiale“.
Dhe kjo nuk eshte e vetmja qe ne ofrojme. Ne jemi te specializuar edhe tek operacionet me te rralla dhe me komplexe si psh.: Largimi i Sondes se infektuar tek pacientet qe kane Pace Maker, ose operacioni I ashtuquajtur  Ross-Operacion.


Te gjitha keto,  dhe jo vetem kaq, na bene ne si ekipe , te veqante ne regjion dhe jo vetem, sepse fale experiences dhe kualifikimit tone , jemi te bindur qe tek ne secili pacient qe ka nevoje per trajtim te semundjeve te zemres  do ta gjeje zgjidhjen me te kenaqeshme  dhe te duhur  per vete.
Nje vemendje te veqante I kushtojme diagnostifikimit  dhe  metodave  te  terapise  me  ekipet  e  tjera  interdisiplinore si psh., me Kardiologet, me mjeket e secilit pacient, me familjaret e pacientit etj, pra terapia e secilit pacient behet ne ekipe dhe se bashku.


Une  personalisht, apo  ndonjeri  nga “Oberarzte” ( Mjeket e larte) jemi  te  gatshem  te ju informojme  dhe  te  bisedojme  me  ju  edhe ne vendin  ku  ju  jetoni.  Qellimi yne  eshte, te  gjejme per  secilin nga ju terapine  ,pra metoden qe  ju  do te  ju  ndihmonte  dhe  ne  te  njejten  kohe, do  tu-a  permiresonte  kualitetin  e  jetes  suaj.
Trajtimi pa komplikime i rasteve  urgjente  eshte  nje  nga  prioritetet  tona.


Per kete arsye ne kemi nje numer 24h –Hotline ne sherbimin  tuaj,  permes  se cilit ju ne munde te na arrini ne cdo  kohe  brenda  24 h.
Perpos  qe  ju  permes  ketije  Hotlini  na  keni  ne  dispozicion  ne cdo kohe  dhe  eshte i dedikuar  me shume per rastet  urgjente, ne jemi  per  ju,  sa i perket  caktimit te ndonje  termini  per  operim  apo ndonje  kleshille  tjeter  te  arritshem  permes  Sekretariatit  tone, permes  Zonjes Grunheid.!


Sa ju perket  pacienteve  qe  kane  pyetje rreth  Pacemakerit  dhe  ceshtjeve  te  tjera  ju  mund  te informoheni  permes Ambulances  sone  te  Kardiokirurgjise.
Une I gezohem  bashkepunimit  tone  te  ngushte  dhe  besimit te plote qe keni  tek  ne.

I juaji
Prof. Dr. Alexander Albert

Datenschutz-Zustimmung